HOME Nyelv: at  Német BACK KAPCSOLAT
banner
Berendezések ömlesztett anyagok kezelésére
Gépek - zúzásra, örlésre, szitálásra, keverésre, szállításra
Komplett technológiai megoldások az élelmiszeripar, füszeripar, takarmányipar, vegyipar és más iparágak részére
Oszcilláló szitás malom
Előnyösen alkalmas törékeny, morzsolódó anyagok kíméletes őrlésére. Az őrlendő anyag a malom forgó részével egy szitán keresztül van morzsolva. A forgó résznek a mozgása forogva vagy oszcillálva történik. Az őrlendő anyag gépbe való betáplálása mechanikus adagoló, vagy pneumatikus szállító rendszerrel történhet. Az őrlő gépet lehet agglomerátumok és megcsomósodott anyagok mechanikus megbontására is bevetni. A berendezés főleg az élelmiszeripar, gyógyszeripar és a vegyipar területén kerül bevetésre.
anugran
Függöleges kéttengelyes keverö
A dupla spirális keveröelem mozgatja és keveri az anyagot anélkül, hogy sértené, függőleges irányban lentről felfelé, egy nagyon kíméletes mozgatással és magas keverési pontossággal. Rövid keverési idő elegendő az egyenletes minőség eléréséhez, függetlenül a keverö töltési fokától 10-100% között. , holttér nélkül. A keverő elemek minimális távolsága a keverő falától, megakadályozza a termék tapadását a falra. A keverő elemek konzolos telepítése lehetővé teszi, hogy hajtómotorok a keverö külsö oldalán vannak elhelyezve. CIP-alkalmas, duplikátor fallal felszerelhető.  Forgókéseket hordozó elemeket a keverő oldalára szerelhetők.
mischer
Kerek szitáló kontroll és védö szitálásra
A Gyrátor szitálók a bevált rezgésmozgatás alapon működnek. Főleg kontroll és védő szitálásra, vagy az tömlö anyagok lazítására vannak bevetve. A gépek vagy normál acélból V2A vagy rozsdamentes V4A-böl készülnek. A sziták vagy rozsdamentes acélból, vagy nylon szövetböl készülnek különböző szembőséggel, a vevő kérésétől vagy a termék specifikációjától függően. In-line beszerelhetö pneumatikus szállító vezetékrendszerbe.
sieb
Forgórotoros szitáló gép kontroll és védö szitálásra rotációs alapon működig. Főleg kontroll és védő szitálásra, vagy az tömlö anyagok lazítására vannak bevetve. A szita egy rozsdamentes acélból készült keretre van feszítve és vibrál a szitálás közben, aminek öntisztító hatása van. A gépek vagy normál acélból V2A vagy rozsdamentes V4A-böl készülnek. A sziták vagy rozsdamentes acélból, vagy nylon szövetböl készülnek különböző szembőséggel, a vevő kérésétől vagy a termék specifikációjától függően.
Jellemzői: nagy teljesítmény, alacsony zajszint, egyszerü tisztítás, szitacsere és karbantartás, in-line beszerelés, gazdaságos ár, kis méret és robusztus kivitelezés
rsieb
Univerzális malom
Ideálisan használható különböző anyagok zúzására és örlésére. Mindegyik örlési folyamat a termékek sajátos igényeihez és a szükséges finomsághoz igazítható. Az univerzális malmok felszerelhetök különféle örlö elemekkel, amelyek egyszerűen cserélhetők. Az univerzális malmok különféle kivitelezésben szállíthatók, mint verőpálcás malom szitával vagy anélkül, forgótárcsás malom, kalapácsmalom stb.
polymuhle
Veröpálcás malom
Az örlés alapelve a verőpálcás malomnak a szitanélküli röpítö törés. Az örölt anyag őrlés közben nagy sebességgel van a veröpálcákra röpítve és ennek következtében kisseb részecskékre roncsolódik. Az őrlés közben keletkezett  lég turbulencia következtében a résecskék egymásra ütödnek és tovább zúzódnak. Verőpálcás malmok nagyon sokoldalúan bevethetök különféle anyagok finomra való őrlésére. Előnyösen alkalmasak kriogén örlésre, cseppfolyós nitrogén segítségével erősen képlékeny anyagok őrlésére. 
stiftmuhle
Örvényáramú malom
Az örlés alapelve a örvényáramú malomnak a kombinációja szitanélküli röpítö törésnek másodlagos morzsolással. Örvényáramú malmok széles körben alkalmazhatók, különböző lágy és közepesen kemény anyagok finomra őrlésére, porok bevonatára, őrlés-szárításra, anyagok szálkára bontására. Annak ellenére, hogy az őrlés folyamán kevés höenergia generálódik, lehetséges  hömérséklet-érzékeny anyagok őrlésénél levegöhütéssel, vagy kriogén örléssel dolgozni.
wmuehle
A leírtakon kívül vízszintes és függőleges egytengelyű keverő berendezéseket is szállítunk.
mischer4 mischer1 mischer2 mischer3 mischer5 mischer6
mischer7 mischer8 mischer 9 mischer10
Szállítunk komplett keverö és örlö technológiákat, szállítóberendezéseket beleértve, az élelmiszeripar, füszeripar, takarmányipar, gyógyszeripar és a vegyipar részére GMP vagy ATEX -nek megfelelöen.
HOME BACK KAPCSOLAT