HOME Nyelv: at  Német BACK KAPCSOLAT

 


banner
Univerzális berendezések vágásra, finom vágásra, keverésre, homogenizálásra, diszpergálásra, emulgálásra, fözésre, besürítésre, sokoldalú használatra az:
Élelmiszeriparban, kereskedelmi és vendéglátó ipari konyhákban, kozmetikai-, gyógyszer- és vegyiparban
logo_enoop

www.enoop.si
MULTIMIX
A Szlovén ENOOP cég több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik berendezések gyártási területén  az élelmiszeripar, kozmetikai ipar, gyógyszeripar és a vegyipar részére.  Az egyike a legújabb technológiai megoldásának, melyet az Enoop cégnek a piacra hozott, egy sokoldalúan bevethetö berendezés amely MULTIMIX néven van forgalmazva. Ez a berendezés egy sikeres kombinációja az intenzív keverö-vágó  gépnek egy vákuumfözövel. A legmodernebb technikai megoldásoknak, magas minőségű alapanyagoknak és a kompromisszum nélküli higiéniai kivitelezésnek köszönhetöen ez a berendezés jó lehetőséget kínál magas minöségü termékek gyártására széles receptúr skálával és a gyártási paraméterek széles választékával. A MULTIMIX berendezés a hasonló, már a piacon található berendezések bevált vonásait hordozza, új és sajátos technikai kivitelezésekkel bővítve.
multimix1
MULTIMIX
A modern ergonomikus dizájn, sima vonalakkal, megfelelővé teszi a gépet magas színvonalú higiénikus müködtetésre és egyszerü tisztításra és karbantartásra. A berendezés egészében rozsdamentes acélból (AISI 316L
) készül. A belsö felülete a munkaedénynek a keverő-vágó elemeket beleértve tükrösre polírozott kivitelezésű. A munkaedény, beleértve a fedelét duplikátor kivitelezésü a hőmérséklet szabályozásához. A nyomás alatti főzéshez göz befecskendezövel ellátott. Beépítet vákuum-szivattyú teszi lehetővé a vákuum alatti működtetést. A fedélen elhelyezett bevezetö nyílásokon keresztül lehetséges folyadékot vagy porállagú anyagot beadagolni. A tartály ürítése történhet az edény billentésével a fedél nyitása után, vagy a lezárt fedélnél ürítö szeleppel. A berendezés egy PLC vezérléssel van felszerelve a folyamatvizualizálás lehetőségével. Egy USB interfész az adatok lecsatolására HCCP diagramok elkészítésére áll rendelkezésre, és egy beépített memóriaegység akár 100 termék receptjének tárolására.
       
A berendezést kitünö ár/érték arány jellemzi!  
multimix2
 Berendezés típus Mm 15 Mm 25 Mm 70 Mm 140 Mm 250
 Kapacitás 15 l 25 l 70 l 140 l 250 l
 Max. Höm. 125°C 125°C 125°C 125°C 125°C
 Max. nyomás 4 bar 4 bar 4 bar 4 bar 4 bar
 Max. vákuum -0,9 bar -0,9 bar -0,9 bar -0,9 bar -0,9 bar
Motorteljesítmény 6 kW 7,5 kW 20 KW 30 kW 50 kW
 Fordulatszám
 mixer
1/óra
0-3000 0-3000 0-3000 0-3000 0-3000
 Fordulatszám
 kaparó 1/óra
 20 20 20 20 20
 Gyártóanyag AISI 316L AISI 316L AISI 316L AISI 316L AISI 316L
multimix3
Információs anyag lecsatolásra
pdf Multimix információ
Tipikus alkalmazások az élelmiszer iparban
- ketchup, paradicsommártás, sugo, szalsza és mártogatós
- majonéz, dresszing, emulgált leves, mártás és mártogatós
- zöldség, hús és hal paszták és krémek
- ömlesztett sajt, túró- és sajtkrémek, töltelékek, fagylaltok
- dzsemek, lekvárok, gyümölcskrémek, töltelékek és gélek
- cukrász-, pék- cukorka üzemi masszák, krémek, töltelékek, öntetek
- marcipán, gesztenye, diós és mogyorós masszák
- levesek és készételek kereskedelmi konyhák és vendéglátás területein
ketchupsuppemayo
aufstrichmarmeladeschmelzkase
Tipikus alkalmazások a kozmetikai- és gyógyszeriparban:
  
- kozmetikai krémek, kanőcsök, szuszpenziók, emulziók és gélek
- testápoló termékek, fogkrémek, hajszínezők, lotiók
- Gyógyászati krémek, kenőcsök, szuszpenziók, emulziók
  gélek, tinktúrák
és főzetek
cremelotio
Ipari vákuumfözö

Az ENOOP cég ipari vákuumfözöket is gyárt és ezekre alapozott komplett technológiákat forgalmaz. A berendezések vertikális edények 1100 liter és 1700 liter nettó térfogattal, felszerelve kaparó-keverövel és vákuum szivattyúval. Használhatók ipari nagyságrendű pasztörizálásra, sterilizálásra, besürítesre különféle termékek gyártásánál.  
A berendezések
PLC vezérléssel vannak felszerelve a receptúrák betáplálásával, a folyamat paramétereinek automatikus szabályozásával és a szárazanyag mérésével. A berendezések egészükben rozsdamentes acélból (AISI 316L) készülnek. A felszerelésük  duplikátoros, beadagoló és ürítő eszközök.  Aszeptikus ürítés steril levegő vagy nitrogén segítségével.
 
A cég kulcsrakész komplett technológiákat is szállít bébi táp gyártásra és gyümölcsök és zöldségek feldolgozására. Instant kakaó termelésére.
vakuumkocher

Technológiai megoldásokat keres a felsorolt területeken?
Forduljon hozzánk kérdéseivel! Tájékoztatjuk Önt és megoldást dolgozunk ki az Ön számára.

 

HOME BACK   KAPCSOLAT